lørdag 10. desember 2011

Lettvint italienskinspirert snadder

Dette er en variant av en forrett jeg fikk servert på en italiensk restaurant i London:

Kutt opp
- avokado
- småtomater
- ost (helst mozzarella, men andre typer funker, fx. feta)

Skvett litt god olivenolje over, kvern litt pepper og riv noen basilikumblader og vips! -så har du litt kos i de italienske fargene. Buon appetito!

(Bildet lyger litt - et filter gjør at de hvite ostebitene ser grønne ut, men de er hvite!)

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker avocado! :) Tenker jeg skal teste ut denne etter all den mektige julematen som blir fortært i nærmeste fremtid :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, avocado er nam! Sterkt undervurdert, synes jeg.

      (Beklager seint svar, jeg har først nå oppdaget at man kan svare direkte på kommentarene, sånn var det visst ikke "før"...) Kanskje du finner noe annet å prøve her blant mine oppskrifter? http://evertpang.blogspot.no/search/label/smak%20og%20behag

      Slett