fredag 3. mars 2017

Arne Dahl får endelig velfortjent positiv omtale her på bjerget

Ooomsiiiider har Norges største krimblogg, OP-5, fattet interesse for den ekte krimkongen. De omtaler han riktig nok som "den nye krimkongen", men det er bare fordi de ikke har fulgt helt med. Men nå skjer det endelig noe. I forbindelse med den norske utgivelsen av Utmarker har også VG kommet med god-ord, og Arnes norske forlag, Cappelen Damm, er ikke snauere enn at de har invitert selveste krimkongen over til et innslag på krimfestivalen den 9. mars. Apropos Cappelen Damm - jeg har jo i flere år kritisert dem for å ligge på latsiden når det gjelder å promotere Arne Dahl. Nå er jeg jo ekstatisk over at de har tatt fornuften fangen og fått Utmarker ut på norsk (selv om jeg fortsatt savner opcop-serien) - men jeg er ikke videre imponert over PR-innsatsen her. De burde jo være interessert i å få solgt masse bøker? Men i alle bokhandler jeg har vært har jeg ikke sett snurten av den. Det fikk meg til å poste følgende på instagram her om dagen:
Så, kjære, snille Cappelen Damm - det er deres jobb å lage plakater og reklamer og sørge for at bokhandlerne selger bøkene dere gir ut. Jeg vil se noe slikt som dette rundt om i de tusen hjem og bokhandlere:

Very elegant new book store at Arlanda Airport, Stockholm. :) Repost @pocketshopswe #arnedahl #utmarker

Et innlegg delt av Arne Dahl (@arne_dahl)

...eller dette:

Bokmässan i Frankfurt pågår för fullt! Tyskarnas favoritkrimiförfattare är såklart @arne_dahl #arnedahl #utmarker #frankfurtbuchmesse

Et innlegg delt av Albert Bonniers Förlag (@albertbonniersforlag)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar